Hjälpmedel:

 • Inflytande och demokrati är viktigt för oss. Fotograf Eva Edsjö

 • Din dröm är vår drivkraft. Fotograf Eva Edsjö

 • Kombinera dina studier med idrott. Fotograf Martin Skog

Vallentuna gymnasium

Bra utbildning, helt enkelt

Vallentuna gymnasiums självklara mål är att varje elev når en hög bildningsnivå. Det innebär att vi fokuserar på såväl kunskapstraditioner som aktuella kunskaper, viktiga problemställningar samt etiska frågor.

I en trygg atmosfär kan alla fokusera på lärandet.

Aktuellt

Chans att bli Årets UF-företagare!

2017-02-21

Alex Aaltonen i klass HA14 har med sitt UF-företag RunsOnVeggies UF gått vidare till del 2 i tävlingen "Årets UF-företag". Nu håller vi tummarna för Alex och hans företag!

Informationsmöte om SchoolSoft 22 februari kl. 18-19

2017-02-17

Under mötet kommer skolan att presentera SchoolSoft som lärplattform och du som är vårdnadshavare har möjlighet att ställa frågor kring bland annat inloggning och rapportering av frånvaro.

 • Starka lärare på Arena Run 18 februari

  2017-02-20

  Vallentuna gymnasiums lärare är inte bara duktiga pedagoger - de är starka och snabba också! Här ser ni Maria Gropman, Eric Jansson, Julia Dahlqvist, Ylva Hedberg (SYV) och Björn Strömblad.

 • Innebandyprofil 400 poäng på Vallentuna gymnasium

  2017-02-17

  Från och med höstterminen 2017 kan du som väljer Vallentuna gymnasium läsa innebandyprofil. Det innebär att du kan kombinera studier med innebandy på hög nivå.

 • Besök på Fotografiska museet

  2017-02-16

  Elever som läser kursen Fotografisk bild 1 har varit på studiebesök på Fotografiska museet, tillsammans med sina lärare.

Fler artiklar