Hjälpmedel:

Näringsliv och arbete

Vallentuna kommun arbetar aktivt med att främja och stödja företagandet. Vallentuna kommun är också en motor i samarbetet Stockholm-Nordost. Nordostkommunerna i Stockholms län har antagit en gemensam vision för att utveckla regionen. I Vallentuna finns drygt 3 600 företag inom en rad branscher. Den allra största andelen är privatägda företag.

Söker du nya möjligheter? Lokaler eller mark att utveckla? Vill du etablera dig i ett väl utvecklat företagsområde? Här finns attraktiva möjligheter i en region och kommun som vill framåt!

Aktuellt

Lokala mjölkbönder får kungligt pris

2017-03-24

Björn och Susanne Anderson har förstått hur man levererar mjölk i toppklass. På måndag tar de emot LRF mjölks guldmedalj för sitt arbete av kungen.

Johanna är en internationell talang

2017-03-16

Från forskarvärlden i Kina till entreprenörskap i Sverige. Nu uppmärksammas Johanna Guo som en internationell talang genom sin tofutillverkning i Vallentuna.

 • Träffa näringslivsavdelningen!

  2017-02-20

  Fredagen den 24 februari kan du träffa Vallentuna kommuns näringslivsavdelning, bestående av Chanette Andersson och Magnus Isberg. De bjuder på fika i kulturhuset mellan 13.00 och 15.00. Välkommen!

 • Konsten att våga misslyckas

  2017-02-17

  För att lyckas som företagare är det viktigt att våga sticka ut. Det menar lokala entreprenörer som har nått framgång med sina idéer.

 • Intresseanmälan markanvisning

  2017-02-16

  Är du intresserad att köpa mark i kommunen? Via vårt webbformulär kan du anmäla ditt intresse för kommande markanvisningar.

Fler artiklar