Hjälpmedel:

Näringsliv och arbete

Vallentuna kommun arbetar aktivt med att främja och stödja företagandet. Vallentuna kommun är också en motor i samarbetet Stockholm-Nordost. Nordostkommunerna i Stockholms län har antagit en gemensam vision för att utveckla regionen. I Vallentuna finns drygt 3 600 företag inom en rad branscher. Den allra största andelen är privatägda företag.

Söker du nya möjligheter? Lokaler eller mark att utveckla? Vill du etablera dig i ett väl utvecklat företagsområde? Här finns attraktiva möjligheter i en region och kommun som vill framåt!

Aktuellt

Vallentuna rör sig mot ett bättre företagsklimat

2017-05-24

Det ska vara enkelt, lättillgängligt och serviceinriktat. Näringslivet ska inte ens märka att kommunen finns. Det är ambitionen sedan hösten 2016 då Vallentuna aktivt började med sitt förändringsarbete för ett förbättrat företagsklimat.

Entreprenörer ska få bredda sin kompetens

2017-05-19

Det är i dialogen mellan politiken och näringslivet som utveckling kan ske. Det menar kommunstyrelseordförande Parisa Liljestrand (M), som på tisdagen lanserade kommunens nya satsning – Vallentuna Entreprenörsakademi.

 • Vallentuna satsar på ett gott företagsklimat

  2017-04-25

  Service och tillgänglighet är avgörande faktorer för att företag ska etablera sig och växa i Vallentuna. Därför pågår det ett arbete inom flera områden som ska underlätta vardagen för kommunens företagare.

 • Vallentuna Stenugnsbageri får utmärkelse

  2017-04-21

  Nu är det konstaterat. Minst ett av Sveriges bästa caféer finns i Vallentuna. I veckan lanserade White Guide årets cafélista där Vallentuna Stenugnsbageri har fått en placering.

 • Sök bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017

  2017-04-13

  För att möjliggöra för alla barns rätt till en rolig sommar kan du nu ansöka om bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017 riktade mot barn i åldern 6-15 år.

Fler artiklar