Hjälpmedel:

Bibliotek

Till biblioteken är alla välkomna, små och stora från när och fjärran! Biblioteket är fyllt av böcker för alla åldrar och olika intressen. Här finns läsplatser, surfdatorer och wifi. 

Sök och låna om böcker och annan media

Det virtuella biblioteket är öppet dygnet runt. Sök i bibliotekskatalogen, förläng dina lån eller reservera böcker. Du kan också låna e-böcker och e- ljudböcker. Till bibliotekskatalogen .

Aktuellt

Nya Kårsta bibliotek

2016-10-14

Välkommen till biblioteket i Kårsta! Om du vill komma in i biblioteket när det är meröppet behöver du först registrera dig för tjänsten. Klicka på rubriken och läs mer!

Snart är det jul igen

2016-11-25

Nu är det inte långt kvar till jul och på biblioteket har vi varit ner i magasinet för att hämta fram alla böcker som handlar om julen. De lånas inte så ofta övrig tid på året, men nu är det tid för pyssel, julbak och att läsa julsagor och berättelser.

 • Musikquiz - vinsten och svaren

  2016-11-14

  På Novemberfestivalen i lördags ordnade vi ett Musikquiz med bibliotekspersonalens frågor till melodier som Kulturskolans lärarband framförde. Av 8 inlämnade lösta quiz var det 5 personer som hade alla rätt. Vi fick därför lotta fram vinnaren.

 • Uppgradering bibliotekssystem

  2016-11-04

  Tisdag 8 november är biblioteket är öppet kl. 14-20 på grund av personalens planeringsdag. Samtidigt uppgraderas bibliotekets datorsystem.

 • Fantasylov

  2016-10-12

  Fantasy är temat för höstlovet i biblioteket Vallentuna Kulturhus! Läs mer...

 • Öppettider

  2016-10-11

  Tisdag 8/11 biblioteket i Kulturhuset öppet kl. 14- 20 med anledning av personalens planeringsdag. Läs mer…

 • eMedborgare

  2016-10-03

  3-9 oktober är det eMedborgarvecka i hela landet. Passa på och kom in och ställ dina frågor om e-böcker, digitala uppslagsverk och tidskrifter i surfplatta och mobil med mera, med mera.

Fler artiklar