Hjälpmedel:

Bibliotek

Till biblioteken är alla välkomna, små och stora från när och fjärran! Biblioteket är fyllt av böcker för alla åldrar och olika intressen. Här finns läsplatser, surfdatorer och wifi. 

Sök och låna om böcker och annan media

Det virtuella biblioteket är öppet dygnet runt. Sök i bibliotekskatalogen, förläng dina lån eller reservera böcker. Du kan också låna e-böcker och e- ljudböcker. Till bibliotekskatalogen .

Aktuellt

Karby bibliotek stängt efter kl. 20

2017-01-12

Karby bibliotek är vid behov stängt efter kl. 20. Stängningen grundar sig på arbetsmiljöfrågor och sker i överenskommelse med personalen på ICA Nära Brottbyhallen.

Ny bokcirkel läser klassiker

2017-01-10

Läs På västfronten intet nytt av Erich Maria Remarque och samtala om boken onsdag 8/2 i bibliotekets nya klassikerbokcirkel. Föranmälan.

 • E-böcker

  2017-01-23

  E-böcker är böcker som du läser på smarta mobil, läs- eller surfplatta. Böckerna hittar du i bibliotekskatalogen. Klicka på rubriken och läs mer!

 • Författarbesök med mera - våren 2017

  2017-01-02

  Litteraturåret 2017 bjuder på flera författarbesök, nystartad bokcirkel och bok-och-film med tema Fogelström. Klicka på rubriken och läs mer!

 • Musikquiz - vinsten och svaren

  2016-11-14

  På Novemberfestivalen i lördags ordnade vi ett Musikquiz med bibliotekspersonalens frågor till melodier som Kulturskolans lärarband framförde. Av 8 inlämnade lösta quiz var det 5 personer som hade alla rätt. Vi fick därför lotta fram vinnaren.

 • Uppgradering bibliotekssystem

  2016-11-04

  Tisdag 8 november är biblioteket är öppet kl. 14-20 på grund av personalens planeringsdag. Samtidigt uppgraderas bibliotekets datorsystem.

 • Nya Kårsta bibliotek

  2016-10-14

  Välkommen till biblioteket i Kårsta! Om du vill komma in i biblioteket när det är meröppet behöver du först registrera dig för tjänsten. Klicka på rubriken och läs mer!

Fler artiklar