Hjälpmedel:

Sommar för alla!

I sommar har alla barn i Vallentuna möjlighet att delta i roliga aktiviteter, helt oavsett förutsättningar. Under sommaren erbjuds kostnadsfria aktiviteter som riktar sig till alla barn i vår kommun.

Flera av arrangemangen behöver du anmäla dig till, för att hitta hur, gå in på upplevvallentuna.se/sommarforalla

Här är tips på kostnadsfria aktiviteter:

Ateljé med Blom

Under två roliga och kreativa sommarlovsdagar målar och tecknar ni tillsammans i Vallentuna kulturhus kreativa verkstad. Du får lära dig grunderna i teckning och måleri och får individuell handledning från där du befinner dig av bildpedagog och konstnär Sigrid Ingela Blom. Föranmälan krävs. 

Arrangör: Ateljé med Blom

Basketträningar i Lindholmen

Under 11 söndagar med start 11 juni är du mer än välkommen att komma och spela basket i Lindholmen. Det är drop-in verksamhet med fokus på lek och glädje med boll. Beroende på vilka som kommer går vi igenom basketens grunder och tränar enklare teknikövningar.

Arrangör: Vallentuna Basket

Sommarläger med Korpen

Under fem dagar veckan 26 eller vecka 33 är du välkommen att testa på olika aktiviteter, sporter och gym-klasser, så som samarbetslekar, bollsporter/skridskor/simning/boxning & yoga/zumba, samtidigt som vi lär känna andra barn. Föranmälan krävs.

Arrangör: Korpen Vallentuna

Sommarklubben

Är du mellan 6 och 16 år och peppad på kul utmaningar? Var med i bibliotekets poängjakt! Samla ihop 50 poäng och få en guldbiljett till Sommarklubbens fest!
Var med när sommarklubben startar och få dina första poäng. Vi fikar, pimpar tygkassar och tipsar om böcker. Evenemanget håller på från 15 juni till 15 augusti.

Arrangör: Bibliotek Vallentuna

Skriv en berättelse

Välkommen till en skrivarkurs för barn och ungdom från 10 år och uppåt. Vi träffas måndagen den 19 juni och startar upp var sin berättelse. Under tisdagen skriver du själv vidare på din historia och så ses vi igen onsdagen den 21 juni och läser och pratar om våra texter. Föranmälan krävs.

Arrangör: Bibliotek Vallentuna

Läger med Vallentuna handboll

Upplev ett läger fylld av handboll tillsammans med andra i din ålder! Lär dig handboll, utveckla det du redan kan, träffa nya kompisar och upplev roliga aktiviteter. Under sommaren kommer det finnas tv tillfällen; tre dagar i juni och fyra dagar i augusti. Föranmälan krävs.

Arrangör: Vallentuna handboll

Prova på golf!

4-5 dagars läger ute på golfbanan. I detta späckade lägerprogram får du träna, spela, leka och busa. Roliga och givande dagar där ungdomar och ledare träffas för glädje, skratt, gemenskap och en himla massa golf. Föranmälan krävs.

Arrangör: GolfStar

Sidan uppdaterad den 2 juni 2017Kommentera sidan