Hjälpmedel:

Välkommen till Bällstabergsskolan

Bällstabergsskolan - en modern skola

Bällstabergsskolan är en modern F-9 skola i södra Vallentuna med ca 500 elever och 65 förskolebarn. I vår fritidshemsverksamhet har vi ca 300 inskrivna elever.

Bällstabergsskolan är en kommunal F-9 skola i södra Vallentuna med cirka 500 elever och 65 förskolebarn. Vi är organiserade i arbetslag och arbetar aktivt för att elever och pedagoger ska känna arbetsglädje och vara stolta över sin skola/förskola. Skolan invigdes 2002, lokalerna är trevliga och ljusa. Det är nära till natur och det finns goda kommunikationer till skolan med busshållplats och Roslagsbanan runt knuten.

Skolan är organiserad i olika enheter och verksamheten bedrivs i ljusa, luftiga lokaler. Klassrummen är utrustade med moderna hjälpverktyg och alla elever från årskurs 1 till 9 har tillgång till en personlig lärplatta som pedagogiskt redskap i undervisningen. Skolan har ett tillagningskök där maten lagas från grunden och serveras i mindre matsalar på enheterna. På Bällstabergsskolan är vi rädda om vår miljö och tar av oss skorna inomhus.

Vår utemiljö lockar till kreativitet och lek. Det är nära till natur och det finns goda kommunikationer i anslutning till skolan med busshållplats och Roslagsbana. Vi tänker att kunskap skapas på olika sätt i olika sammanhang och då är de pedagogiska miljöerna extra betydelsefulla.

Aktuellt

Matsalskampen 2015

2015-10-09

Det är nu bara veckor kvar tills startskottet för den spännande tävlingen Matsalskampen 2015 startar.

Adventssamling år F-3

advent ljus

2015-11-04

Välkomna på adventssamling den 27 november kl. 08.15.

Fler artiklar