Hjälpmedel:

Sommarjobb i Vallentuna kommun

Nu är ansökningstiden för sommarjobb i Vallentuna slut

Tack till alla er som har sökt sommarjobb hos oss för första gången.

 

Erbjudande skickas ut runt den 28 mars 2018 (ändrat datum)

Du som har sökt sommarjobb i Vallentuna kommun, och inte tidigare har erbjudits sommarjobb av kommunen, får ditt erbjudande runt den 28 mars 2018. Du hittar det på "Mina sidor", så håll noga koll där. Vi kommer att skicka ut erbjudandena efter hand, så bli inte orolig om en kompis får sitt erbjudande före dig.

Du kan inte byta erbjuden plats eller period mot någon annan. Om platserna till ett arbetsområde/period som du har valt har tagit slut, så har du automatiskt blivit lottad och erbjuden en plats inom ett annat arbetsområde/period.

Om du inte har fått något erbjudande före onsdagen den 4 april 2018, så ber vi dig att ringa till oss på Arbetsmarknadsavdelningen (AMA). Våra telefonnummer hittar du under rubriken Kontaktuppgifter.

Senast den 8 april 2018 (ändrat datum) måste du tacka ja eller nej

När du har fått ditt erbjudande är det mycket viktigt att du tackar Ja eller Nej i "Mina sidor" senast den 8 april 2018. Om du inte gör det förlorar du ditt erbjudande om sommarjobb.

Viktigt att veta för dig som tackar Ja

Någon gång under april 2018 får din arbetsgivare veta att det är du som kommer till arbetsplatsen. Vänta därför med att kontakta arbetsplatsen till efter den 1 maj 2018.

Viktigt att veta för dig som tackar Nej

Om du inte vill ha erbjudandet du har fått så kan du tacka Nej, men då förlorar du din tilldelade plats. Om du vill vara reserv till en annan plats så kan du mejla oss på Arbetsmarknadsavdelningen (AMA). För 2018 gör du det senast den 8 april. För att kontakta oss klickar du på "Kontaktformulär" under rubriken Kontaktuppgifter. I Meddelanderutan skriver du ditt personnummer, för- och efternamn samt berättar att du vill stå som reserv för ett annat sommarjobb i kommunen. 

När du står som reserv kan vi inte ta hänsyn till önskade perioder och/eller arbetsområden. Du kan därför få ett nytt erbjudande som inte stämmer överens med de önskemål du hade när du ansökte om sommarjobb. Om det är fler sökande som står på reservlistan än antalet reservplatser kommer vi att lotta ut de erbjudanden som är kvar. Det innebär att du kan bli utan ett nytt erbjudande.

Om du får ett nytt erbjudande så kommer du att se det på "Mina sidor" senast torsdagen den 12 april 2018. Du måste tacka Ja eller Nej på det nya erbjudandet senast söndagen den 15 april 2018.

Sidan uppdaterad den 21 mars 2018