Prata Snapptuna

Snapptunafältet ska rustas upp med aktiviteter till alla som bor i Vallentuna kommun. Fokus kommer att ligga på att få fram önskemål och behov från barn och unga, men fältet kommer även att kunna skapa fler förutsättningar till social samvaro, evenemang, träningsmöjligheter och annat som gör att det ska finnas något för alla på fältet. Vi på Vallentuna kommun och Riskful Play vill nu höra vad du som Vallentunabo har för tankar och idéer och därigenom påverka arbetet!

Var är syftet med dialogen? 

Vi vill lyssna in dina önskemål och behov samt få in information så att rätt insatser kan göras med de resurser vi har. Dina åsikter kommer samlas in inom projektet Riskful Play, som framförallt ska verka för barn och ungdomars påverkan på deras rörelse- och aktivitetsytor.

Under januari månad har vi även utfört workshop med barn och unga från olika skolor i Vallentuna. Dina synpunkter kommer att vara ett komplement så att vi kan säkerställa att alla som vill har fått möjlighet att dela med sig av sin åsikt. Lite längre fram kommer också fler möjligheter att påverka, bland annat genom elevråden.

Hur gör jag om jag vill vara med och påverka?

Du kan både svara på frågeformulär digitalt, posta in dina synpunkter eller lämna in förslag genom fysiska formulär som finns i Vallentuna Kulturhus.

Digital medverkan

Förslagen kan ni lämna digitalt mellan den 15/5 till 31/7 2020 genom att trycka på denna länk (www).

Post

Skicka in dina synpunkter innan den 20/7 till:

Fritidsförvaltningen – Prata Snapptuna
Vallentuna kommun
186 86 Vallentuna

Fysisk plats i Vallentuna kulturhus

Förslagslåda finns i Vallentuna kulturhus och är öppen mellan 18/5 till 31/7.

På grund av rådande läge med Covid-19 kommer de flesta aktiviteterna att göras digitalt.

Delta på dialogpromenad

Onsdagen den 17/6 arrangerar Riskful Play tillsammans med Vallentuna Kommun dialogpromenader på Snapptunafältet för de som är intresserade av att påverka arbetet.

Anmäl dig till promenaderna via denna länk: https://www.riskfulplay.se/promenad/

Pga rådande omständigheter om covid19 kommer grupperna vara max 10 personer och det är viktigt att man håller 1.5 meter avstånd till varandra.

Hur kommer resultatet att användas?

Alla som lämnar förslag har möjlighet att vara anonyma. Resultatet kommer att sammanställas i en rapport och ställas ut på Kulturhuset tillsammans med förslag på fältet under hösten 2020.

Digital enkät

Vad tycker du är viktigt att ha med i utvecklingen av Snapptunafältet? Genom att klicka här nedan kommer du direkt till en digital enkät där du får möjlighet att skicka in dina idéer och tankar. 

Länk till enkäten

Lämna synpunkter digitalt
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats