Start / Bygga, bo och miljö / Nyheter bygga, bo och miljö / Diskutera Lindholmens kommande utveckling

Diskutera Lindholmens kommande utveckling

Nu kan du se filmerna som beskriver bakgrunden till och visualiserar den kommande utvecklingen av Lindholmen. Kommunens tjänstepersoner finns tillgängliga för att svara på frågor klockan 18.00–20.00.

Filmerna är en del av den digitala informationsträffen för Lindholmen, för att du som bor i kommunen och i Lindholmen ska kunna ta del av kommande och pågående bostads- och samhällsutveckling i Lindholmen.

Informationsmötet består av fyra förinspelade filmer där varje film är ca 3-6 minuter lång. Filmerna har olika teman som beskriver bakgrund och kommande utveckling i Lindholmen. Det finns även en film om planprocessen som är frånkopplad Lindholmen men som ger en överblick över detaljplaneprocessens olika steg.

Diskutera med tjänstemän

Titta gärna på filmerna. Kommunens tjänstepersoner kommer finnas tillgängliga för att svara på frågor mellan 18.00–20.00. Du ställer din fråga genom att mejla till plan@vallentuna.se. Vi försöker besvara era frågor så snabbt som möjligt mellan dessa två timmar även om vissa frågor beroende på ämne kommer behöva hänvisas vidare till andra tjänstepersoner på kommunen och svaret kan således dröja lite längre. Vi ser fram emot att få frågor och återkoppling från er!

Fysiskt möte i Lindholmen framöver

Utvecklingen berör alla som bor i Lindholmen och det är viktigt för Vallentuna kommun att ha invånarna med på resan. Informationsträffen hålls istället för ett fysiskt möte som var planerat men tyvärr fick ställas in på grund av råkande omständigheter med covid-19. Så fort samhällssituationen tillåter kommer det att ske ett möte på plats i Lindholmen.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats