Start / Bygga, bo och miljö / Nyheter bygga, bo och miljö / Samhällsbyggnadschef, Anna Holm, går till Sollentuna

Samhällsbyggnadschef, Anna Holm, går till Sollentuna

Idag meddelade Vallentunas samhällsbyggnadschef, Anna Holm, att hon lämnar Vallentuna kommun för en tjänst som samhällsplaneringschef i Sollentuna kommun. Anna arbetar fram till den 13 december och nu inleds en rekryteringsprocess för hennes efterträdare. Under sina fyra år i Vallentuna har Anna satt tydliga avtryck och lämnar nu en stabil och kompetent organisation bakom sig.

- Det är med kluvna känslor jag fattat detta beslut och jag kommer att sakna Vallentuna kommun och alla kollegor. Jag är otroligt stolt över det vi tillsammans åstadkommit på samhällsbyggnadsförvaltningen och i samverkan med våra systerförvaltningar, säger Anna Holm.

- Anna har varit en uppskattad medarbetare, chef och medlem i kommunens ledningsgrupp. Hon har varit en drivande kraft i vårt utvecklingsarbete och jag gratulerar Sollentuna kommun till en bra rekrytering. Samtidigt är det såklart tråkigt att mista en uppskattad kollega som levererat på politiska målsättningar och som hela tiden strävat efter att utveckla och förbättra verksamheten, säger kommundirektör Victor Kilén.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats