Start / Förskola och skola / Förskola och pedagogisk omsorg / Nyheter förskola och pedagogisk omsorg / Rekordmånga anmälda till årets Skräpplockardagar!

Rekordmånga anmälda till årets Skräpplockardagar!

Vallentuna kommun arbetar aktivt för en skräpfri kommun. En viktig del i det är de årliga Skräpplockardagarna som är en del av kommunens systematiska mijöarbete och klimatstrategi.

Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Förra året deltog över 712 520 skräphjältar runtom i hela landet!

Nästa vecka sätter vi igång! Vallentuna har i år redan 4057 personer anmälda från 36 olika verksamheter inom förskola, skola och kommunens idrottsföreningar. Är ni inte anmälda men vill hjälpa till att plocka skräp går det givetvis bra för er verksamheter och privatpersoner att anmäla sig och plocka själva. Sista anmälningsdag är då den 31 maj. Se mer info och anmälan nedan.

Tillsammans kan vi göra skillnad! Är stolt över det engagemang som de anmälda verksamheterna visar, säger projektledare Ann Wahlström, Miljöstrateg i Vallentuna kommun. 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats