Nu söker vi fler föreningar till LIKE!

Nu startar femte året med LIKE, Lek, Idrott, Kultur ger Energi. Vill ni vara med och bidra till ett ökat välmående för Vallentunas elever?

LIKE är en del av Vallentunas Idrotts-och Kultursatsning. Elever i åk 2-3 har LIKE 45 minuter varje skolvecka och de får prova på fyra olika aktiviteter under läsåret. Aktiviteterna varierar mellan klasserna och syftar till allsidig motorisk utveckling, rörelserikedom, välbefinnande och långsiktig hälsa. LIKE aktiviteten sker på elevens egna skola och leds av tränare från idrottsföreningarna och lärare från kulturskolan. Samtliga föreningar som deltar i LIKE får ersättning och ni som förening får även en unik möjlighet att synas och få fler intresserade för just er aktivitet även efter skoltid.

Nu har vi plats för fler föreningar för att erbjuda våra elever ännu fler aktiviteter. Vi vill därför ha kontakt med fler föreningar som vill vara med och växa tillsammans med oss. På LIKE tid får ni som förening tillfälle att träffa många elever under skoltid och visa det bästa från er verksamhet.

Vill ni anmäla er eller vill ni veta mer?

Varmt välkommen att kontakta Marie Ivarsson, Samordnare LIKE, på marie.ivarsson@vallentuna.se

Ni kan även läsa mer om LIKE i länken nedan.

Vi ser fram emot att höra från er!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats