Start / Förskola och skola / Grundskola och fritidshem / Nyheter grundskola och fritidshem / Rekordstor insamling på årets välgörenhetsbrunch på Lovisedalsskolan

Rekordstor insamling på årets välgörenhetsbrunch på Lovisedalsskolan

I söndags, den 29 september, arrangerade Lovisedalsskolan för tredje året i rad en välgörenhetsbrunch till förmån för Världens barn i syfte att sprida kunskap om barns rättigheter och situation runt om i världen.

Robert Heribertsson, som till vardags arbetar som kökschef på Lovisedalsskolan, är både initiativtagare och ansvarig för arrangemanget. Brunchen är en stor händelse för hela Lovisedalsskolan, både elever, personal och skolans ledningsgrupp har på olika sätt varit engagerade. All mat och dryck som serverades har sponsrats av olika företag, de flesta med lokal anknytning, och alla som hjälpt till har arbetat ideellt.

"Det är jätteroligt att det här har blivit ett återkommande evenemang och att så många kom och åt brunchen även i år. Vi har i skrivande stund samlat in drygt 83 000 kronor, vilket är helt fantastiskt, säger Robert Heribertsson.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats