Ponnyridning till förmån för Ukraina

Välkommen på ponnyridning vid Vallentuna 4H-gård. Alla insamlade pengar går till Rädda barnens arbete för Ukraina.

Eleverna i årskurs 1 på Naturbruksprogrammet på Vallentuna gymnasium anordnar ponnyridning i samarbete med Vallentuna 4H. Initiativet togs i samband med kursen entreprenörskap.

Undervisningen i ämnet entreprenörskap ska syfta till att eleverna utvecklar kunskaper i metoder för att driva projekt. Undervisningen ska också leda till att eleverna utvecklar förståelse av entreprenörskapets betydelse för samhällsutvecklingen, bidra till att eleverna utvecklar tilltro till sina personliga resurser och stimulera deras kreativitet och lust att anta utmaningar och ta ansvar för att omsätta idéer i praktisk verksamhet.

Därför har Vallentuna gymnasiums naturbrukselever i årskurs 1 som läser kursen entreprenörskap valt att satsa på en aktivitet för barn i kommunen som kanske annars inte har möjlighet att rida och träffa djur. Samtidigt får de i projektet arbeta med att marknadsföra Vallentuna 4 H-gård och och samla in pengar till Rädda barnens arbete i Ukraina.

- Fyra flugor i en smäll! Våra elever är väldigt kreativa, säger Isabella Poulsen, lärare Naturbruksprogrammet på Vallentuna gymnasium.

När?
Onsdagen den 1 juni kl. 15.00-16.00

Var?
Vallentuna 4H-gård, Ekebyvägen 155B, Vallentuna

Valfritt belopp betalas per ridtur via Swish.

Varmt välkomna önskar elever och personal på Vallentuna gymnasium!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats