Slutlig antagning gymnasievalet 2022

Idag är det slutlig antagning för gymnasievalet 2022. Får du ett antagningsbesked som inte blev som du tänkt dig? Då finns det flera andra utbildningar som kan starta din väg mot dina drömmar. 

Drömmer du om att starta eget inom träning och hälsa, starta eget hunddagis eller katthem, bli en av Sveriges skickligaste yrkesförare eller vara med och påverka Sveriges och världens miljö- och klimatfrågor? Då kan din dröm starta hos oss! På Vallentuna gymnasium har vi många olika program, både yrkesförberedande och högskoleförberedande.

SYV drop-in på Kulturhuset 1 juli och 4-5 juli!

För dig som inte kommit in och behöver rådgivning eller för dig som vill ändra något i ditt val, finns det även möjlighet att besöka SYV drop-in på Kulturhuset. Välkommen mellan den 1 juli- 5 juli kl 13.00- 15.00.

Den 6-8 juli kan du prata med någon av våra studievägledare via telefon eller e-post. 

Josefine Weståker, josefine.westaker@vallentuna.se, 08-58786244 
Tina Dalin, tina.dalin@vallentuna.se, 08-58785222  

Övriga tider hänvisar vi till Gymnasieantagningen. 

Viktiga datum för gymnasievalet 2022

1 juli - resultat av slutlig antagning visas på gymnasieantagningen.storsthlm.se och på elevens sida för respektive sökande.
18 juli - Sista svarsdag på slutantagningsbeskedet.
2 aug - Reservantagning 1 klar.
7 aug - Sista svarsdag för reservantagning 1.
9 aug - Reservantagning 2 klar.
14 aug - Sista svarsdag för reservantagning 2.

Besök gärna Vallentuna gymnasiums webbsida, vallentuna.se/gymnasiet för mer information om alla våra program och se filmer på våra elever när de berättar om hur det är att gå i skola på Vallentuna gymnasium.

Varmt välkomna till Vallentuna gymnasium!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats