Välkomna på Öppet Hus på Vallentuna gymnasium!

Snart är det dags att välja gymnasieskola!

Den 18 januari- 15 februari 2022 är det gymnasieval och för att ge er den bästa bilden av vår skola välkomnar vi alla nyfikna blivande elever och föräldrar till Öppet Hus, torsdagen den 20 januari kl. 18.00-20.00.

Under kvällen kommer ni att få träffa elever och lärare från våra olika program, studievägledare och representanter från vårt elevhälsoteam. Lyssna och inspireras när våra elever berättar om vad som skapar värde för dem i deras utbildning och varför de valde just Vallentuna gymnasium.

Passa på att göra ett besök vår verkstad för fordon- och transportprogrammet, provkör lastbil i vår lastbilssimulator eller prata med vår ansvariga personliga tränare om vårt nya program, Barn och fritid- Lic. Personlig tränare.

Digitalt Öppet Hus

Har ni inte möjlighet att besöka oss är ni varmt välkomna till vårt digitala Öppet Hus som startar den 20 januari kl 19.30. Följ med rektor Johan Klintberg på en digital visning av skolan och se våra elever berätta om sin utbildning. Länk till detta event kommer att finns tillgänglig på denna sida.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att se till att vi håller avstånd och vi kommer erbjuda munskydd och handdesinfektion på plats.

Varmt välkomna önskar Vallentuna gymnasium!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats