Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Aladdin kommer till Vallentuna Teater

Aladdin kommer till Vallentuna Teater

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du ett fartfyllt och riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 och 100 år.

Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin, som rövas bort av El Zallham, en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp. Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa. Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar, den fett svängiga dromedaren. Vad händer sedan? Lyckas Aladdin överlista trollkarlen? Vågar han berätta sanningen om sig själv för prinsessan? Och vad håller den flygande mattan-Zlatan på med?

Äventyret Aladdin producerad av Dröse & Norberg, producenterna bakom publik- och kritikersuccéerna Snövit – the Musical och Trollkarlen från Oz.

När: Den 14 september kl. 15 00 visas den hos oss på Vallentuna Teater! Servering sker i vår foajé Traversen från kl 14.00 av Café Mialii.

Längd: ca 45 min. Biljettpris: 180kr.

Här kan du boka biljetter.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats