Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Anmäl dig till funkisfestivalen

Anmäl dig till funkisfestivalen

Sju personer som spexar framför kameran

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsvariationer inom LSS. Vallentunas deltävling är lördagen den 24 november på NOVA Ungdomens hus, då Vallentunas bidrag ska röstas fram och avgöras av en jury. Du som är 15 år eller äldre kan vara med. Välkommen med din anmälan!

I Vallentunas tävling har vi möjlighet att ta emot ungefär femton bidrag. Den vinnande artisten i deltävlingen tävlar för Vallentuna i den stora finalen som kommer att arrangeras under vårterminen 2019.

Vad är Funkisfestivalen?

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsvariationer inom LSS. Tävlingen ägde rum första gången 2011 och sedan dess blivit ett återkommande evenemang varje år. På hösten hålls deltävlingar i de kommuner som är anslutna till föreningen Funkisglädje, www.funkisgladje.se, som anordnar tävlingen.

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla dig till Vallentunas deltävling behöver du komma in med information om ditt namn, hur gammal du är, vilken låt du vill uppträda med samt hur vi kommer i kontakt med dig. Skicka ett mail med intresseanmälan till Ida-Maria Hallberg:

ida-maria.hallberg@vallentuna.se

 

Vi kontaktar dig som anmält dig till tävlingen med mer information. Vallentunas deltävling kommer att vara på NOVA Ungdomens hus, lördagen 24 november och du som deltar kommer även att få möjlighet till scen-coachning från Kulturskolan.

Kan jag få hjälp med anmälan?

Om du vill ha hjälp med att skicka in en anmälan så är du välkommen till Klubb Cosmos på Nova Ungdomens hus, Tellusvägen 19, och prata med personalen. Klubb Cosmos är öppet på tisdagar mellan klockan 16.00-21.00.

Jag vill inte tävla men vara med ändå, kan jag det?

Du som inte vill tävla i festivalen men kanske vara med ändå, är varmt välkommen till Klubb Cosmos på tisdagar klockan 16.00-21.00 där vi planerar och bestämmer kring hur vi vill att Funkisfestivalen ska se ut här i Vallentuna. Bland annat så behöver vi bestämma många viktiga roller för dagen, så som jury och konferencier.

Välkommen!

Anmäl dig till Funkisfestivalen!

Vill du vara med i funkisfestivalen? Kul! Anmäl dig genom att skicka ett e-post med namn, låt du önskar uppträda med i festivalen, samt kontaktuppgifter till:

ida-maria.hallberg@vallentuna.se

En kille och en tjej som spexar framför kameran
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats