Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Föreningar på höstfesten

Var med på höstfesten med er förening

Fyra ungdomar

Vill din förening vara med och visa upp eran verksamhet på Höstfesten?  Höstfesten är en bra tillfälle att rekrytera nya medlemmar! 

Förra året var första året som föreningar i samverkan med Fritidshjälpen fick möjligheten att delta och visa upp sin verksamhet på höstfesten, utan kostnad. Det blev uppskattat av besökarna och i år finns samma chans igen. Höstfesten är i Vallentuna centrum lördagen den 29 september kl.10.00-16.00.

- Föreningslivet är en viktig del för många Vallentunabor och vi tycker att det är kul att vi från Fritidshjälpen hjälper till att skapa en gemensam yta för just föreningar på Höstfesten, säger Caroline Lindau en av Fritidshjälpens grundare.

Fritidshjälpen koordinerar arbetet

Fritidshjälpen är en ideell förening som i huvudsak skapar förutsättningar för barn och unga att få en meningsfull fritid.

- Fritidsaktiviteter kostar idag allt mer och ju äldre du blir så ökar kostnaderna. Det är kostnader för medlemsavgifter, träningsavgifter, läger, cuper och så utrustning. Det drar lätt iväg till att bli många tusenlappar. För den familj som inte har möjlighet att lägga massor av pengar på fritidsaktiviteter så kan barn och unga lätt hamna utanför. Det jobbar vi för att undvika! Fortsätter Caroline.

På Höstfesten i Vallentuna Centrum lördagen den 29 september så koordinerar Fritidshjälpen föreningarnas deltagande.

Fritidshjälpens hemsida kan du läsa mer om dem. 

Har du frågor, tveka inte att mejla till: styrelsen@fritidshjalpen.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats