Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Funkisfestivalen 2021

Funkisfestivalen 2021

Lördagen den 13 november 2021 är det dags för Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen. Årets upplaga kommer att sändas live så att alla ska kunna se evenemanget hemifrån.

Evenemanget startar kl.15.00.

Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer över 15 år med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsvariationer inom LSS. I dag är det 22 kommuner som är med i tävlingen och varje kommun har sin egen deltävling på hemmaplan. Vinnaren i deltävlingen får vara med i semifinalen och ta chansen att komma vidare till den rikstäckande finalen.

Deltävling i Vallentuna

I år är det tolv artister som deltar och alla uppträder med var sin låt, kompade av Kulturskolans orkester. På plats finns en expertjury som får säga sitt och det kommer också vara möjligt för alla som följer sändningen hemifrån att lägga en egen röst på sin favorit. Vinnaren som utses får representera Vallentuna i semifinalen våren 2022.

Rösta på din favorit hemifrån

Deltävlingen livesänds, här på kommunens webbplats, direkt från Vallentuna Teater. Teckentolk kommer att synas i bild under hela sändningen.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats