Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Gå en ledarskapsutbildning i höst

Gå en ledarskapsutbildning i höst

Du som är ledare inom en förening har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som ledare och människa. I din ledarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas på sin fritid.

Är du med i en idrottsförening?
Med stor sannolikhet så erbjuder det specialidrottsförbund, som er förening tillhör, regelbundet många utbildningar. För att få bäst koll på vad som är på gång så är det klokt att titta på respektive specialidrottsförbunds hemsida.
RF-SISU-Stockholm erbjuder många olika utbildningar för tränare, ledare och styrelseledamöter.

Första hjälpen och akut skadebehandling, Strategisk Styrelseutbildning eller Träna barn, ungdomar och vuxna med ADHD, autism/Asperger och andra diagnoser för att nämna några.

Under pandemin har de ställt om till att genomföra utbildningarna digitalt. De flesta är dessutom gratis.

Titta i RF-SISU-Stockholms och RF-SISU-Upplands utbildningskalender via länkarna nedan.

Ansök om ledarutbildningsbidrag från Vallentuna kommun
Som bidragsberättigad förening enligt fritidsnämndens bidragsnormer så kan er förening ansöka om bidrag för ledarutbildningar. Innan du går en utbildning som kostar så behöver du stämma av med den som är ansvarig i föreningen för utbildning så att du får ett ok på att föreningen kan stå för kostnaden. Föreningen kan sedan efter genomförd utbildning ansöka om ledarutbildningsbidrag om den specifika utbildningen uppnår kriterierna för bidraget.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats