Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Hitta ditt nya intresse på Naturens och Idrottens dag

Hitta ditt nya intresse på Naturens och Idrottens dag

Sjung, fäktas, skjut och dansa. Under Naturens och Idrottens dag den 24 augusti på Vallentuna idrottsplats finns möjlighet att prova på massor av roliga aktiviteter och möta härliga personer från Vallentunas föreningsliv.

Med över 130 föreningar i Vallentuna kommun kan du alltid hitta en aktivitet som passar dig och skapa dig en aktiv och spännande fritid. Det vill Vallentuna kommun tillsammans med föreningslivet uppmärksamma under Naturens och Idrottens dag.

– Det är en superhärlig dag med massor av aktiviteter och glada människor. Det är inte ofta man får uppleva så många olika aktiviteter på en och samma plats. Det brukar vara en riktig familjefest, säger Annika Wegnebring, som ansvarar för arrangemanget på Vallentuna kommun.

För en aktiv och rolig fritid

Under dagen kan du prova allt från orientering till fyra olika kampsporter och flygsimulator samt handla billiga begagnade idrotts- och fritidsmaterial på loppisen.

– Alla har rätt till en aktiv fritid och i Vallentuna finns möjlighet till det året runt. Det finns något att göra i varje hörn av Vallentuna och till Naturens och Idrottens dag kommer föreningar från hela kommunen, säger Annika Wegnebring.

Underhållning och servering

Naturens och Idrottens dag pågår klockan 11.00–15.00 den 24 augusti på Vallentuna idrottsplats. Utöver möjligheten att testa olika aktiviteter bjuds det på musik och dans och det finns mat och fika att köpa. Kommunen finns också på plats och berättar om sin verksamhet för en aktiv och rolig fritid.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats