Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Kom till Snapptuna aktivitetsfält i sommar

Kom till Snapptuna aktivitetsfält i sommar

Med start måndagen den 17 juni 2024 och tre veckor framåt blir Snapptuna aktivitetsfält den perfekta platsen för många roliga och spännande aktiviteter för alla åldrar.

Spontanaktivitet eller pass

Du kan ägna dig åt spontanaktiviteter eller så är du med på pass med ledare, som finns för såväl barn och ungdom som senior eller dagledig. Kom själv eller ta med familj och vänner för att spela handboll, volleyboll och sifferkubb, testa parkour, discgolf och minitennis, njuta av musik och scenframträdanden samt mycket mer.

– Alla är välkomna och det finns något för alla åldrar. Och det är ett riktigt bra tillfälle att som nybörjare få prova på till exempel pickleball, käpphästbana eller yoga. Kom och njut av härliga dagar fyllda med glädje och aktivitet tillsammans med andra, säger Andreas Fält, projektledare för Snapptuna – en aktivitet för alla.

Låna utrustning och ta en fika

Parken är öppen måndag–fredag kl. 10–18 (ej midsommarafton den 21 juni) under veckorna 25–27. Under hela perioden kommer några av årets sommarjobbare på Vallentuna kommun att vara på plats för att hjälpa till med utlåning av utrustning, så du behöver inte ens ta med din egen.

Varje dag kl. 12-16 är caféet, som sköts av Ung fritid, öppet i parken. Där kan du köpa fika och korv med bröd.

Snapptuna – en aktivitet för alla är ett samarbete mellan de olika enheterna på kultur- och fritidsförvaltningen.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats