Vi ses på Mega och Haket – utomhus och online!

Med anledning av pågående pandemi och nya restriktioner så är våra fritidsgårdar Mega och Haket stängda för verksamhet inomhus. Istället kommer vi att finnas tillgängliga utomhus samt online på plattformen Discord. Detta gäller från och med den 19 december 2020 och tills vidare.

Hur ses vi online?

Vi ses på plattformen Discord som är en röst-, video- och textkommunikationstjänst som är gratis att ladda ner på PC, Mac, Linux eller Smartphone. Du kan också gå in direkt på discord.com via en webbläsare. Som användare skapar du ett konto med hjälp av en e-postadress samt ett lösenord. Därefter följer du en länk för att komma till rätt kanal. Ännu enklare är det att hitta länken till fritidsgården online via Instagram: @fritidsgardenmega, @haketbrottby eller @faltarnavallentuna.

Vad gör vi online?

Vi ses i olika aktiviteter, till exempel:
• Tjej- och killgrupper
• Diskussioner
• Gameing
• Olika quizer och frågesporter
• Treasure Hunt – Ledtrådar på Discord för att hitta olika "skatter" i Vallentuna

Öppettider och trivselregler online

Vi har öppet dygnet runt och vår personal kommer att vara aktiv tre till fyra timmar per dag. Innan du kan använda tjänsten måste du godkänna våra trivselregler.

Var och när ses vi utomhus?

Aktuell information om vår verksamhet utomhus hittar du via Instagram: @fritidsgardenmega, @haketbrottby eller @faltarnavallentuna.

Fuad Kapidzic

Fritidsledare

e-post: fuad.kapidzic@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats