Start / Kommun och politik / Nyheter kommun och politik / Välkommen till Vallentuna Kontaktcenter

Välkommen till Vallentuna Kontaktcenter

I helgen invigdes officiellt Vallentunas nya Kontaktcenter. Kommunvägledare var på plats för att samtala med och vägleda invånare. Kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand klippte bandet som symboliserade det officiella öppnandet av verksamheten.

I samband med invigningen lanserades även kommunens nya webbsida som fått ett helt nytt uttryck, mer tillgängligt och målgruppsanpassat, och med responsiv visning för att fungera på såväl läsplattor och mobiltelefoner som på den vanliga datorskärmen.

- Satsningen på Kontaktcenter och utvecklingen av webben är två viktiga steg i kommunens utveckling för att bättra på service och tillgänglighet. Det känns roligt att vi rott hem dessa två satsningar, sade kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand i sitt öppningstal.

Målet med satsningarna är att öka tillgängligheten, öppenheten och förbättra servicen så att invånare enkelt och smidigt kan nå kommunens verksamheter och få hjälp med sina ärenden.

Har du ett ärende med kommunen? Välkommen hit!