Start / Kommun och politik / Politik och demokrati / Dialog och påverkan / Inkomna frågor / Hur söker jag sommarjobb i kommunen?

Hur söker jag sommarjobb i kommunen?

Ungdomar folkbokförda i Vallentuna har möjlighet att söka sommarjobb på kommunen 2019. Ett sommarjobb på kommunen ger dig inte bara möjlighet att tjäna egna pengar, du får även värdefulla erfarenheter inför ditt framtida yrkesliv. Vallentuna kommun erbjuder bland annat jobb inom förskola, äldreomsorg samt kultur och fritid.

Regler för att få söka

För att få söka sommarjobb för 2019 ska du ha fyllt 16–18 år under perioden 17 juni–16 augusti 2019, vara folkbokförd i Vallentuna kommun samt inte tidigare ha sommarjobbat på kommunen.

Så ansöker du

Först skickar du in en intresseanmälan via en e-tjänst på kommunens webbplats. Det kan du göra från måndagen den 18 mars kl. 17.00 till och med måndagen den 25 mars kl. 23.59. Därefter får du mer information.