Start / Näringsliv och arbete / Nyheter näringsliv och arbete / Nu kan du söka sommarvikariat inom äldreomsorg, LSS och socialpsykiatri

Nu kan du söka sommarvikariat inom äldreomsorg, LSS och socialpsykiatri

Nu har ansökan öppnat för dig som vill jobba som sommarvikarie inom vård och omsorg här i Vallentuna sommaren 2024.

Under sommaren vill vi kunna ge våra medarbetare på hemtjänsten, våra äldreboenden, LSS-verksamheter och socialpsykiatrin en välförtjänt ledighet. Därför behöver vi varje sommar engagerade sommarvikarier som kan komma in och stötta upp i våra verksamheter.

Har du utbildning inom vård och omsorg, sociologi, psykologi eller pedagogik är det värdefullt och meriterande, men utbildning är inget måste för att kunna jobba som sommarvikarie hos oss. Det viktigaste är att du har ett stort engagemang för att ge stöd och hjälp till andra människor.

För att jobba som sommarvikarie behöver du vara 18 år eller äldre. Ett sommarvikariat är minst fyra veckor och för dig som kan och vill finns möjlighet att jobba hela sommaren.

Vi behöver både erfarna vikarier och vikarier som är nya och nyfikna för att kunna ge våra invånare bästa möjliga service under sommarperioden. Som vikarie hos oss får du både möjlighet att knyta nya kontakter och bygga upp värdefull erfarenhet och referenser inför framtida jobb.

Varmt välkommen att söka jobb som sommarvikarie hos oss!

Sök jobb som sommarvikarie

Vill du jobba som sommarvikarie sommaren 2024? Ansökan har öppnat och vi kontaktar och intervjuar kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 31 mars. 

Läs mer och ansök som sommarvikarie

En hand gör tumme upp ovanför en kaffekopp
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats