Start / Näringsliv och arbete / Nyheter näringsliv och arbete / Skapa synlighet för din verksamhet i Vallentuna gymnasiums broschyr

Skapa synlighet för din verksamhet i Vallentuna gymnasiums broschyr

Vallentuna Gymnasium är en mångsidig och flexibel gymnasieskola med stor känsla för kultur, idrott, utlandsprojekt och valmöjligheter. Vi ger våra elever en grund att bygga sin framtid på. Vårt breda utbildningsutbud bidrar till att våra examinerade studenter kort efter studenten kan påbörja sina framgångsrika karriärer.

Som en del av vår kommande satsning på att locka till oss ännu fler elever ska vi ta fram en professionell Interaktiv broschyr. Denna kommer att skickas ut till potentiella elever, spridas vid mässor och öppna hus, läggas upp på vår hemsida samt spridas via våra sociala kanaler.

I detta samarbete har vi valt att bjuda in verksamheter för att ge er möjligheten att synas ut emot våra kommande elever och på så sätt få möjligheten att knyta ann till en högt eftertraktad arbetskraft. Ni ges här möjligheten att synas i både de tryckta och digitala broschyrerna till priset av en annons.

Vid intresse eller frågor kontakta JS Sverige på 040-699 09 00.

Vi hoppas att ni ser positivt på möjligheterna med att synas tillsammans med oss och vår kommande broschyr.

Med vänliga hälsningar

Maja Oldbring

Administrativ Samordnare
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats