Start / Näringsliv och arbete / Nyheter / Ställ ut på Höstfesten

Ställ ut på Höstfesten

Nu är det dags för Höstfest som varje år bjuder tusentals besökare på artist­uppträdanden, trollerikonster, ponnyridning, höstmarknad, skylift, tävlingar och mycket mera. Utställningen för företagare "Höstexpot" sträcker sig från Torggatan till torget. Här är er chans att synas och möta nya kunder!

Som deltagare i höstexpot betalar ni en avgift, för att få plats för bord, som går till marknadsfö­ringen av evenemanget. Vi har ett begränsat antal platser och därför behöver vi er intresseanmälan/bokning så snart som möjligt.

Detta påkostade evenemang är Vallentuna Centrums största och en bred annonse­ring sker i sociala media, via lokaltidningar, banderoller, affischer och flygblad över norrort och på webben. Som deltagare gynnas ni automatiskt av denna marknadsfö­ring och de stora folkströmmar som Höstfesten lockar till centrum.

Vad kostar det att ställa ut?

Bokar ni innan fredagen 7:e september ges en Early Bird rabatt och ni betalar endast 500:-, bokar ni tidigt får ni dessutom bättre placering. Efter den 7 september kostar det 800:-.

Bord tar ni som utställare med er själva. Eventuella partytält och förfrågningar om el behöver anmälas vid bok­ningstillfället. 

Sista bokningsdeadline är måndag 18:e sep­tember.

 

Boka bord på Höstexpo

Bord medtages av ditt företag och eventuella partytält och förfrågningar som el måste anmälas i anmälningsformuläret. Bokningen är bindande.

Oj vad snabb du är...

Du fyllde i all information så snabbt så vi tvivlar nästan på om du är mänsklig! Ta ett andetag, vänta 10 sekunder och prova igen

Ditt meddelande har nu skickats