Start / Näringsliv och arbete / Om Upplev Vallentuna

Om Upplev Vallentuna

Upplev Vallentuna är Vallentunas officiella turistguide och är en gemensam marknadsföringsplats på webben för alla aktörer inom upplevelse- och besöksnäringen. Här samlas företag, föreningar och kommunen för att se till att besökare och Vallentunabor hittar till alla upplevelser som kommunen har att erbjuda.

Vill du som företagare eller förening synas på Upplev Vallentuna?

När du är med på upplevvallentuna.se kan du lägga upp evenemang och på så sätt vara med i Vallentunas största och mest använda evenemangskalender och samlingssida för platser och verksamheter inom Vallentunas besöksnäring och upplevelsebransch. 

Som medlem på Upplev Vallentuna kan du skapa en lättöverskådlig presentationssida av ditt företag där du kan visa upp ditt utbud. Du blir även inbjuden på företagsträffar med fokus på besöksnäringsutveckling på Vallentuna kommun som en del av kommunens satsning på besöksnäringen. 

Webbplatsen underhålls av kommunen men är helt öppen för alla inom upplevelse- och besöksnäringen. Som ansluten drar du fördel av sidans besökarfrekvens, som har över 100 000 besök i snitt om året.

Ett gratisår på Upplev Vallentuna

2022 bjuder Vallentuna kommun dig som har företag inom upplevelse- och besöksnäringen på ett "gratisår". Detta innebär att du får ett första år finansierat abonnemang hos företaget Basetool som tillhandahåller verktyget bakom Upplev Vallentuna. Det abonnemang som erbjuds heter Basetool Basic. och du tecknar det genom att kontakta Lisa Rydenlund, företagskontakt på Basetool. Först till kvarn. 

Skicka e-post till Lisa

Upplev Vallentunas webbplats syns på en surfplatta

Fördelarna med Upplev Vallentuna

En pojke som springer

Webbplatsen är den enda gemensamma digitala anslagstavla som finns för föreningslivet, kommunens verksamheter och företag för att marknadsföra upplevelser.

Grusväg med ett rött hus till höger

Över 100 000 besökare i snitt om året. 

En person som håller en röd jordgubbe i handen

På Upplev Vallentuna paketeras upplevelser i teman och geografiska områden redan från första sidan så att nya besökare ska "ramla över" nya upplevelser - så att nya kunder når din verksamhet!

Två hundar som sitter på en bänk

Anslutna företag kan själva redigera sina sidor med bilder, geografisk plats, länkar, artiklar, facebookdel och mycket mer.

Folksamling

Vallentuna kommun annonserar alla sina publika evenemang på sidan och leder trafik dit genom all övrig evenemangs- och upplevelsemarknadsföring.

Tre kvinnor som står och pratar

Alla anslutna bildar ett nätverk för möjliggörandet av nya samarbeten
och synergier.

Är du i branschen?

Vad som är inom besöksnäringen eller upplevelsebranschen är mer än först kan anas. Evenemang, marknader, uppträdanden, shopping, hantverk, lokalproducerade varor eller annat med anknytning till kultur- natur eller rekreation m.m..

Besök Upplev Vallentunas webbplats

Skärmbild av upplevvallentuna.se

Hur gör jag för att mitt företag ska synas på upplevvallentuna.se?

För att ansluta till upplevvallentuna.se behöver du gå med i verktyget Basetool. Detta gör du genom att abonnera på Basetools olika abonnemang.

I Basetool lägger du upp din företagssida och dina evenemang så att de syns på upplevvallentuna.se. Här presenterar du din verksamhet, dina evenemang och utbud genom att ladda upp information och bilder.

Sedan 2021 får du ett nytt mer förenklat gränssnitt så du kan hantera din sida på ett smidigt sätt direkt i mobilen.

Du har tillgång till Basetools egen support.

Du tecknar ett abonnemang genom att registrera dig på app.basetool.com eller kontakta Lisa Rydenlund. Har du ett företag inom upplevelse- och besöksnäringen och vill ta del av erbjudandet om ett gratisår? Hör av dig till Lisa Rydenlund.

Företagskontakt

Är du ett företag som vill veta mer kontaktar du:

Basetool support

Telefon: 031-788 15 20
E-post: support@basetool.se

Föreningskontakt

Är du en förening som vill veta mer kontaktar du:

E-post
kommun@vallentuna.se

Telefon
08-587 850 00

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats