Vallentuna arbetscoachning

Vallentuna arbetscoachning ger stöd och hjälp åt personer med olika typer av funktionsnedsättningar att komma ut på den öppna arbetsmarknaden.

Om du känner dig motiverad att komma ut i arbetslivet eller börja studera men inte riktigt vet hur du ska gå tillväga är Vallentuna arbetscoachning ett perfekt verktyg för dig. Vi ger dig individuellt anpassat stöd och coachning med utgångspunkt i dina egna intressen och behov.

Hur arbetar Vallentuna arbetscoachning?

Vallentuna arbetscoachning samverkar med flera lokala företag och har ett nära samarbete med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi 

Samtliga arbetscoacher är utbildade i metoden Supported Employment. Metoden innebär kortfattat att vi alltid utgår utifrån dina drömmar och önskemål i vårt arbete.

Kontakta oss gärna via Kontaktcenter så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda dig.

Hur ansöker jag om stöd?

För att få stöd genom Vallentuna arbetscoachning behöver du prata med kommunens biståndshandläggare. Det gör du enklast genom att ringa till Vallentuna kommuns Kontaktcenter. En handläggare utreder sedan din situation och fattar beslut om insats ska beviljas eller inte.

När du har blivit beviljad insats på arbetscoachningen gör vi snabbt en kartläggning av din situation för att kunna påbörja sökandet av arbetsplats så snart som möjligt. Du får sedan aktiv hjälp genom hela processen. Även när du väl är ute på praktik har du tillgång till stöd och hjälp av arbetscoachningen.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats