Hjälmstavägen

Vallentuna arbetscoachning inriktning sysselsättning vänder sig till dig som har insats genom:

  • Socialpsykiatrin (SoL)
  • Lagen om särskilt stöd för vissa funktionshindrade (LSS)

Vi kan hjälpa dig att ta steget ut mot arbete, utbildning eller annan sysselsättning och ge dig individuellt stöd på vägen.

Hur ansöker jag?

Du ansöker genom att kontakta vuxenenheten på socialförvaltningen eller din LSS-handläggare. Det gör du enklast genom att ringa till Kontaktcenter på telefonnummer: 08-587 850 00.

Om du beviljas insats kommer du att bli tilldelad en egen arbetscoach. Tillsammans påbörjar ni sedan en kartläggning och nulägesanalys samt gör upp en genomförandeplan för hur arbetet ska utföras.

Vad gör vi på Vallentuna arbetscoachning inriktning sysselsättning?

Vid uppstart och utförande av praktik, arbete eller utbildning så ger din arbetscoach dig stöd och hjälp utifrån vad ni har kommit överens om.

Vi arbetar enligt metoden Supported Employment. Kortfattat innebär det att alla som kan och vill jobba ska få möjlighet till det. Det gäller att skapa rätt förutsättningar för att det ska fungera för både arbetsgivare och dig som arbetstagare. Därför utgår vi alltid från dina önskemål, förutsättningar och intressen i hur vi arbetar.

Samarbete med Fabriksvägen sysselsättning

Har du gjort praktik på Fabriksvägen sysselsättning och känner dig redo för nya utmaningar? Då kan vi stötta dig fram till att du kommer ut i eget arbete.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats