För arbetsgivare

Är du i behov av ny arbetskraft? Då kan Vallentuna arbetscoachning vara lösningen. Vi hjälper till med att matcha ditt företags behov med arbetstagarens kompetens, motivation och färdighet. Tjänsten är kostnadsfri och arbetstagaren såväl som arbetsgivaren får stöd av en arbetscoach i hela processen. Dessutom får ditt företag en unik möjlighet att hitta framtida engagerade, lojala och motiverade medarbetare.

Vår vision är att alla som kan och vill arbeta ska få möjlighet att göra det. För vissa personer krävs det mer anpassningar och struktur än för andra. Vi är experter på att ge stöd och hitta lösningar för att både arbetsgivare och arbetstagare ska känna sig trygga och stimulerade. Arbetssättet kommer från metoden Supported Employment som genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi samverkar med flera företag i regionen och letar ständigt efter nya arbetsgivare som är intresserade av att inleda samarbete. Intresseanmälan finner du längre ner på sidan.

Kontakta oss

Är ditt företag intresserad av att komma i kontakt med Vallentuna arbetscoachning? Skicka en intresseanmälan till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats