Vinnare i Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen!

Stort grattis till Isabella Olofsson!

Med motiveringen: "Med en fantastisk inlevelse och en otroligt stark kontakt med publiken. Det kändes att artisten verkligen menade det som sjöngs. Vart enda ord! Vi rycktes med på en riktig känslomässig resa. Tack för att vi fick följa med. Vi tror på dig. Lycka till!" tog Isabella hem Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen, trots hård konkurrens från tre andra duktiga artister. Juryn hade ingen lätt uppgift, men de njöt verkligen av alla fina framträdanden. Isabella sjöng låten "En säng av rosor" och kompades av orkester med lärare från Vallentuna kulturskola.

Deltävlingen livesändes utan publik lördagen den 21 november 2020 på Vallentuna Teater. Hela 282 personer röstade under sändningen. Livesändningen kan du se i efter hand, se länk nedan, till och med söndagen den 29 november 2020.

Semifinal på Nalen

Nu ser vi fram emot våren 2021, då Isabella ska möta andra representanter från kommuner över hela Sverige i finalerna. Semifinalerna 2021 är planerade till måndagen den 26 april och tisdagen den 27 april 2021 på Nalen. Finalen är måndagen den 23 augusti 2021. Boka in i kalendern redan nu! Mer information kommer under våren 2021.

Deltagare

Fyra glada artiser från Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen!

Om Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen ägde rum första gången år 2011 och blev genast en succé. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande evenemang. Funkisfestivalen drivs av föreningen Funkisglädje där Vallentuna kommun är medlemmar.

Målet med Funkisfestivalen är att skapa ett arrangemang som leder till att så många personer som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på sin egen nivå.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats