Simskola på Kvarnbadet

På uppdrag av Vallentuna kommun bedriver Täby Simförening sommarsimskola på Kvarnbadet sommaren 2019. Måndagen den 4/3 kl.12.00 öppnar anmälninsgssidan.

Simskolan är igång vecka 24-33 och är främst öppen för barn i behov av siminlärning. Under perioden finns det cokså möjlighet att boka privatlektioner för barn, ungdomar och vuxna. Det finns möjlighet för barn (5-10 år) i behov av extra stöd, att anmäla sig till simskolan. Med förälder eller assistent i vattnet vid behov eller tillgängliga vid sidan av poolen. Undervisningen sker på individnivå.

Täby Sim har välutbildade simlärare som leder verksamheten på plats och hjälper dig också med råd och tips om simkunnighet.

 

Priser

Pris per simmare och kurs 850 kr. I priset ingår entré till Kvarnbadet. Kurstillfällena är måndag - fredag två veckor - 10 gånger. Simskolan är subventionerad för deltagare skrivna i Vallentuna kommun. Använd kampanjkod VALLENTUNA 2019 vid anmälan till Simskolan.

På Kvarnbadet finns också möjlighet att köpa simmärken och simutrustning så som badmössor, simglasögon och badkläder.


Tillgängligheten på Kvarnbadet

Kvarnbadet har sedan sommaren 2018 investerat i en lyft som kan hjälpa dig med rörelsenedsättning ner och upp ur vattnet. Ett särskilt omklädningsrum med RWC finns på Kvarnbadet. 


Frågor

Mer information och anmälan hittar du här:

Simskola på Kvarnbadet i Vallentuna

Frågor inför simskolan besvaras via mail kansli@tabysim.se annars på plats i samband med simskoletillfället.

Varmt välkomna,

Täby Simförening och Vallentuna kommun

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats