Träffpunkten tillfälligt stängd

Kommunen har på grund av försiktighetsåtgärder valt att tillfälligt stänga verksamhetslokalerna för träffpunkterna i centrala Vallentuna och i Kårsta från och med fredag den 13 mars 2020. Anledningen är risken för smittspridning av coronaviruset covid-19. Beslutet gäller tills vidare, dock längst till och med den 30 april 2020.

En träffpunkt är en social mötesplats där du har möjlighet att träffa andra människor för en fika, en pratstund eller för att delta i olika aktiviteter. I Vallentuna kommun finns två träffpunkter. Träffpunkten Allévägen 10 ligger i Vallentuna centrum och Kårsta Träffen i Kårsta bibliotek.

 

Bra att veta

På träffpunkterna kan du komma förbi utan att anmäla i förväg. Du är välkommen när som helst under våra öppettider. Besöken kostar ingenting. För fika och annan förtäring betalar du självkostnadspris.

 

Frivilligcentral

Träffpunkterna drivs av socialförvaltningen i nära samverkan med socialt inriktade föreningar och frivilligorganisationer. De flesta av våra aktiviteter sker i samverkan med dessa föreningar. Träffpunkten Allévägen 10 fungerar som en frivilligcentral och koordinerar och synliggör föreningarnas aktiviteter för kommunens invånare. Aktiviteterna kan vara allt möjligt som allsång, frågesport, handarbete, besöka utställningar med mera.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats