Start / Omsorg och hjälp / Funktionsnedsättning / Fritidsaktiviteter och mötesplatser / Aktiviteter och händelser / Vi gratulerar Sebastian Ögren - vinnare i Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen

Vi gratulerar Sebastian Ögren - vinnare i Vallentunas deltävling i Funkisfestivalen

Två glada killar

Nu är det klart, Sebastian Ögren representerar Vallentuna i den stora finalen 2019 med låten ”Jag vet” av Vikingarna. Publiken fick under dagen rösta på sin favoritartist men vi hade också en jury som bestod av Christoffer och Johanna, musikintresserade vallentunabor som också är besökare på Klubb Cosmos, Jerker som är Kulturskolechef samt Parisa som är ordförande i Kommunstyrelsen. Motiveringen från juryn löd: 

”Artisten har verkligen tagit till sig låtens budskap och kärleken till musiken och till genren syns tydligt. Artistens musikalitet kom fram och framförandet präglades av närvaro och inlevelse. Vi blev berörda av framträdandet och trots stenhård konkurrens så är juryn överens med publiken om vinnarbidraget.”

 

Många i publiken

Helgens Funkisfestival, Vallentunas deltävling, hölls lördag 24:de november på Nova ungdomens hus. Evenemanget lockade cirka 250 åhörare till publiken och bjöd på skratt, glädje och skickliga uppträdanden från både våra tio artister och Scengruppen. Stort tack till alla som på olika sätt engagerat sig i att göra Funkisfestivalen möjlig. Ett extra stort tack till alla våra fantastiska artister och Scengruppen. 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats