Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Är du anhörig till någon med beroendeproblematik?

Är du anhörig till någon med beroendeproblematik?

Antalet platser för höstens anhörigprogram är nu fyllda. Men skicka gärna en intresseanmälan till oppenvardenvuxen@vallentuna.se ifall du är intresserad av att stå med på reservlistan, eller om du vill vara med i programmet vid ett senare tillfälle.

Öppenvården erbjuder även enskilda samtal för dig som är anhörig till någon med beroendeproblematik. Vill du veta mer vad det innebär, går det bra att höra av dig till oppenvardenvuxen@vallentuna.se.

Lever du nära någon med beroendeproblematik? Det kan handla om alkohol, droger, spel eller tabletter. Är du i behov av att träffa andra i liknande situation? Då kan anhörigprogrammet vara något för dig.

Målet med anhörigprogrammet är att ge dig ökad kunskap och medvetenhet om beroendeproblematik, medberoende, och hur det påverkar familj och närstående. För att gå programmet behöver du ha fyllt 18 år.

Grundprogrammet består av åtta tillfällen där vi träffas en gång i veckan. Därefter följer 3 uppföljningar med ca 4 veckors mellanrum.

Start i september

Nästa anhörigprogram planerar vi att starta i mitten av september 2022. Du är välkommen att kontakta oss för mer information. Du kan mejla till oss på: oppenvardenvuxen@vallentuna.se eller ta kontakt med oss via telefon:

Ingemar Persson, behandlare: 08 587 856 52
Karin Sundin, anhörigkonsulent: 08 587 854 31

Intresseanmälan

Vill du redan nu vill anmäla ditt intresse för Anhörigprogrammet, är du välkommen att fylla i vår intresseanmälan längre ner på sidan. Du klickar på rubriken "Intresseanmälan".

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats