Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Uppskattad hattparad på Träffpunkten

Uppskattad hattparad på Träffpunkten

På fredagen var det dags för andra året i rad med hattparaden på Träffpunkten, Allévägen 10. Då den uppskattas av många är planen att göra den till en stående punkt varje år framöver.

Solhattar, kepsar, cowboyhattar och plommonstop var några av de hattrepresentanter som fanns runt om i Träffpunkten lokal i centrala Vallentuna. Sedan klockan 10 hade deltagarna möjlighet att visa upp sina huvudbonader och klockan 13 var det dags för prisutdelning, innan allsången tog vid.

– Hattparaden har blivit väldigt uppskattad och vi tänker att vi kan ha den varje år framöver nu. Förra året var det premiär och det blev lyckat. Att ha sådana här temadagar skapar gemenskap och glädje, det är roligt att få göra något sådant här tillsammans, säger Ingrid Karlsson, anhörig- och frivilligsamordnare på Träffpunkten.

Flera av deltagarna håller med. Bland annat Ulla Arleij, 87 år, som var en av vinnarna i kategorin Säkraste hatten.

– Det här är väldigt trevligt och det var väldigt oväntat att vara en av vinnarna. Det känns dubbelt så roligt att få ha den säkraste hatten och att vinna pris, säger hon.

Andra kategorier som vann pris var den Roligaste hatten och den Vackraste hatten. Samtliga deltagare som inte vann fick dock tröstpris efter prisutdelningen.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats