Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Informationsträff om att starta upp SeniorNet i Vallentuna

Välkommen på informationsträff om att starta upp SeniorNet i Vallentuna

Just nu letar vi efter seniorer som vill lära andra seniorer använda IT. Är det du eller kanske någon du känner? Nu finns chansen att vara med och starta upp en lokal SeniorNet-klubb här i Vallentuna. Fredag den 18 juni kl. 13-14 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte via Zoom för att berätta mer. Anmäl dig via länken längre ned på sidan. 

SeniorNet är en ideell, oberoende IT-förening som finns till för att sprida kunskap och hjälpa seniorer att använda modern digital teknik. Idag kan alltifrån att betala räkningar och ta del av vård och omsorg till att ha kontakt med vänner och familj genom videosamtal kräva digitala kunskaper.

Vi som kommun vill göra internet och digitala tjänster tillgängliga för fler. Därför vill vi nu hitta några digitalt intresserade seniorer som med vår hjälp vill starta upp en lokal SeniorNet-klubb och dela med sig av sina digitala kunskaper. Vi som kommun kan stötta föreningen att komma igång med till exempel lokal, teknik och samordning, men vi behöver några drivna seniorer som vill starta upp föreningen och planera verksamheten framåt för att det här ska bli verklighet.

Vill du veta mer? Anmäl dig till vår digitala informationsträff, fredag 18 juni. Sista anmälningsdag är den 16 juni. Under träffen kommer du att få möta representanter från SeniorNet och Vallentuna kommun. Du kommer att få lära dig mer om initiativet, hur man startar upp en klubb och hur vi som kommun kommer stötta i arbetet. Det kommer dessutom finnas tid för frågor och idéer.

Anmäl dig idag och tipsa gärna andra 55-plussare i Vallentuna som du också tycker är duktiga på digital teknik!

Anmäl dig till vårt informationsmöte om SeniorNet fredag 18 juni kl. 13.00-14.00. Du kommer att få en möteslänk till din mejladress cirka 1-2 dagar innan mötet. Mötet sker i Zoom.

Anmäl dig här

Senior med en ipad

Har du frågor om informationsträffen?

Maila till:
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats