Start / Servicemeddelanden / Fortsatta störningar på E18

Fortsatta störningar på E18

Under hösten fortsätter Trafikverket sitt arbete på E18, från Arninge till Stocksund. Det kommer framför allt vara arbeten nattetid och vid trafikplats Arninge fortsätter arbetet med den signalreglerade korsningen samt station Arninge.

Trafikplats Arninge

Från och med mitten av september kommer det inte gå att svänga vänster om man kommer från Arninge och ska norrut mot Norrtälje. Trafikverket föreslår att man i stället väljer trafikplats Ullna om möjligt.

Arninge station

Bron och busshållplatser börjar ta form och de stora arbetena som kvarstår är asfaltläggning och finplanering det vill säga plantera gräs, växter och träd. Stationen kommer att tas i bruk till vintertidtabellen.

Arninge – Viggbyholm

Under oktober månad kommer det pågå beläggningsarbeten nattetid mellan Viggbyholm och Arninge. De nya kollektivkörfälten längs sträckan samt den nya belysningen planeras att vara klara i november.

Lahäll – Stocksund

Längs den här sträckan kommer nattarbeten pågå under hösten och vintern. Vi jobbar med att montera de nya ITS-systemen och sätta upp kameror. Läs mer om det här.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats