Hjälpmedel:

 • Teaterföreställning med Kulturskolan

  Teaterföreställning med Kulturskolan Fotograf Vallentuna kommun

 • Streetdance med Kulturskolan

  Streetdance med Kulturskolan Fotograf Vallentuna kommun

 • Teaterelever på Kulturskolan

  Teaterelever på Kulturskolan Fotograf Vallentuna kommun

 • Melodikrysskonsert med Kulturskolan

  Melodikrysskonsert med Kulturskolan Fotograf Vallentuna kommun

 • Barn som dansar på Kulturskolans fröshow

  Barn som dansar på Kulturskolans fröshow Fotograf Vallentuna kommun

Kulturskolan

På Kulturskolan i Vallentuna kan du lära dig spela instrument och gå på kurser inom sång, dans, teater/drama, bild & form och musikterapi. Undervisningen sker oftast efter skoltid på Kulturskolan. Se vårt utbud i kurskatalogen.

Aktuellt

Juletid i Vallentuna

2017-11-29

Det är snart jul i Vallentuna. Kulturskolan ger konserter, föreställningar och utställningar och går luciatåg i Kulturhus och kyrka. Välkommen att fira med oss!

Tack alla lärare och elever

2017-11-21

Ett stort tack till alla lärare och elever som genomförde Kulturskolans Melodifestival i lördags. Till er föräldrar/publik som inte fick plats i salongen vill vi förklara att vi inte riktigt var beredda på den anstormning av publik som blev.

 • Fem år och en miljon besökare senare

  2017-11-10

  Den 17 november 2012 öppnade Vallentuna Kulturhus och Bibliotek dörrarna till vad visionen sa skulle bli Vallentunas kunskaps-, kultur- och informationscentrum. Fem år senare och det går att konstatera att huset fyllts av liv och rörelse till maxvikt.

 • Stockholms läns musik- och kulturskolor blickar framåt

  2017-10-27

  Kulturskolan är vår viktigaste verksamhet för barns och ungdomars möjlighet att själva skapa kultur. Därför möts nu drygt 700 medarbetare från Stockholms läns musik- och kulturskolor för att utbyta erfarenheter.

 • Kulturskolans Melodifestival 18/11

  2017-10-19

  Egna bidrag, egen musik, eget framförande! Bidragen till Melodifestivalen är skrivna av Kulturskolans elever och framförs av eleverna själva. Scenen kommer fyllas av de tävlande ackompanjerade av hela Vallentuna Ungdomssymfoniorkester.

 • Tema Väsen, varelser & Halloween

  2017-10-04

  I Kulturhuset kommer temat Väsen, varelser & Halloween genomsyra aktiviteter och evenemang fram till 3/11. Kulturskolans föreställningar "Vad händer om natten?" och "Skräck och magi" ges i Kulturrummet.

 • Möt Kulturskolan på Höstfesten 30/9

  2017-09-22

  Kom och träffa oss från Kulturskolan på Höstfesten den 30 september! Vi finns i Vallentuna Kulturhus, tillsammans med flera andra kommunala verksamheter, för att berätta mer om oss och för att du som är 4-10 år ska få prova-på dans.

Fler artiklar