Hjälpmedel:

Kurskatalog

*

I Kulturskolan Vallentuna finns möjlighet för dig som är mellan 5 och 19 år att lära dig mer inom de estetiska ämnena. Vi har kurser och en mängd spännande aktiviteter i musik, bild & form, dans och teater. Undervisningen sker vanligtvis efter skoltid i Kulturskolans egna lokaler eller ute på skolorna runt om i kommunen.

Att utveckla sina konstnärliga förmågor tar tid och är samtidigt en fantastisk upplevelse längs vägen. Vi vill att våra elever i första hand ska känna att de är konstnärer, musiker eller skådespelare här och nu och att de dessutom lär och utvecklas för framtiden.

För att skapa förutsättningar för att lärande får ta tid, behåller eleven sin plats hos oss följande terminer till dess att vi får en avanmälan eller att eleven går sitt sista år på gymnasiet. Det innebär att en plats på en nybörjarkurs leder till en plats på fortsättningsnivå inom samma ämne.

För att våra elever ska få möjlighet att stå på scen och möta en publik ger Kulturskolan Vallentuna varje år många konserter, föreställningar och utställningar. Vallentuna Kulturhus och Vallentuna teater är fantastiska scener och platser för föreställningar och utställningar i vår kommun.

Välkommen till Kulturskolan Vallentuna!

Anmälan till Kulturskolan Vallentuna

Sidan granskad den 10 oktober 2017