Hjälpmedel:

Ny utbildningschef

Marie Truedsson tillträdde som ny utbildningschef i Vallentuna kommun den 12 augusti 2013. Hon kommer närmast från Ekerö kommun där hon har arbetat som produktionschef för förskola och skola.

Vilka är dina förväntningar på ditt nya arbete?

– Jag hoppas att jag ska trivas bra i Vallentuna och att jag ska kunna bidra med både min kunskap och kompetens till utveckling och lärande. Jag ser fram emot att komma till Vallentuna och har stora förhoppningar på att det ska bli spännande och utmanande att få arbeta tillsammans med er.

Vad vill du bidra med som utbildningschef?

– Jag hoppas att vi ska kunna skapa ett bra samarbete och att vi ska nå goda resultat inom utbildningsverksamheten. För mig är det viktigt att alla elever får goda förutsättningar i sitt lärande och att vi gör vårt yttersta för att de ska lyckas.

Vad tycker du är viktigast med ditt nya uppdrag?

– För mig är det viktigt att lyssna in verksamheten och att tillsammans med de människor som finns och arbetar i den skapa utveckling och lärande. Jag vill ge rektorer och enhetschefer goda förutsättningar att leda och driva skolutveckling och tillsammans med dem hitta och utveckla arbetssätt och metoder för detta.

Sidan uppdaterad den 19 augusti 2013