Hjälpmedel:

Näringsliv och arbete

Vallentuna kommun arbetar aktivt med att främja och stödja företagandet. Vallentuna kommun är också en motor i samarbetet Stockholm-Nordost. Nordostkommunerna i Stockholms län har antagit en gemensam vision för att utveckla regionen. I Vallentuna finns drygt 3 600 företag inom en rad branscher. Den allra största andelen är privatägda företag.

Söker du nya möjligheter? Lokaler eller mark att utveckla? Vill du etablera dig i ett väl utvecklat företagsområde? Här finns attraktiva möjligheter i en region och kommun som vill framåt!

Aktuellt

Skratt blandat med allvar på lyckad Näringslivsdag

2017-11-14

Vilken roll spelar företag för samhällsutvecklingen och varför är det så enkelt för svenskar att samarbeta med kineser? Det var några av flera frågeställningar som behandlades under Vallentunas Näringslivsdag.

Innovativt samarbete i Vallentuna mellan E.ON och Online Group

2017-11-09

E.ON och Online Group har valt Vallentuna för etableringen av sitt gröna och innovativa samarbete där överskottsvärme från datahallar omvandlas till fjärrvärme.

 • Välkommen till Näringslivsdagen

  2017-10-24

  Hur kan kommunen förbättra sitt företagsklimat? Det och mycket mer kan du som företagare eller invånare samtala kring på Vallentuna Näringslivsdag den 9 november.

 • Företag i Vallentuna märker positiv attitydförändring

  2017-10-03

  Det senaste året har attityden till företagande förbättrats i Vallentuna, både hos allmänheten och inom kommunen. Det upplever företagarna själva i en ny undersökning gjord av Svenskt Näringsliv.

 • Värdet av business behavior

  2017-06-22

  På onsdagen den 21 juni bjöd Vallentuna kommun in till en workshop om värdet av business behavior och hur vi får företag att växa i Vallentuna.

Fler artiklar