Hjälpmedel:

Näringsliv och arbete

Vallentuna kommun arbetar aktivt med att främja och stödja företagandet. Vallentuna kommun är också en motor i samarbetet Stockholm-Nordost. Nordostkommunerna i Stockholms län har antagit en gemensam vision för att utveckla regionen. I Vallentuna finns drygt 3 600 företag inom en rad branscher. Den allra största andelen är privatägda företag.

Söker du nya möjligheter? Lokaler eller mark att utveckla? Vill du etablera dig i ett väl utvecklat företagsområde? Här finns attraktiva möjligheter i en region och kommun som vill framåt!

Aktuellt

Parisa knackar på …

2018-04-13

Kommunstyrelsens ordförande, Parisa Liljestrand, har gjort ytterligare ett stopp på sin upptäcktsresa bland Vallentunas företagare, den här gången hos MX Indoor i Viggeby, så gott som mitt i Vallentuna kommun. Camilla Bäck, tillsammans med familj, förvalt

Välkommen Byggmax!

2018-06-15

Idag, precis lagom till sommarsemestrarna slår Byggmax upp portarna till en kombinerad bygghandel och trädgårdsbutik i Vallentuna, korsningen mellan Väsbyvägen och Lindövägen.

 • Näringslivsdagen 2018

  2018-04-06

  Den 24 maj är det dags för årets Näringslivsdag som bjuder på intressanta föreläsare, nätverkande och utnämningen av Årets företagare.

 • Arbetsmarknadsavdelningen finns återigen på Fabriksvägen

  2018-02-28

  Kommunens arbetsmarknadsavdelning (AMA) har nu fått flytta tillbaka till sina tidigare lokaler på Fabriksvägen 1C i norra delen av Vallentuna centrum. Sedan deras verksamhetslokaler brann i december 2016 har de suttit på Industrivägen 4.

 • Förskoleinriktning i Vallentuna skapar internationellt intresse

  2018-02-26

  Kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand och näringslivsutvecklare Magnus Isberg besökte den 14 februari Vallentuna djur natur- och musik förskola och träffade förskolechefen Malin Wiman.

Fler artiklar