Hjälpmedel:

Aktuella seminarium

Robin Teigland, professor med inriktning strategi och digitalisering vid Handelshögskolan i Stockholm, kommer  till Vallentuna Teater den 11 oktober för att prata om framtidens företagare.

Samhället genomgår strukturförändringar på de flesta områden med anledning av digitaliseringens framfart; allt från nya kommunikationsvägar, nya konsumtionsmönster, förändringar i vårt sociala liv till utmaningar och utvecklingsmöjligheter i vårt samhälles tillväxt och välfärd. Vi står inför någonting nytt men kan vi verkligen överblicka konsekvenserna och effekterna av vi blir alltmer digitala i vårt liv och i våra tjänster? Hur påverkar det spelreglerna för näringslivet och på vilket sätt kan vi skapa en smartare välfärd?

Robin Teigland har kallats Sveriges startup-professor och är inte bara professor i företagsekonomi, med inriktning strategi och digitalisering vid Handelshögskolan i Stockholm. Hon har även en BA (business administration) i ekonomi med hedersbevis från Stanford University, en MBA från Wharton School, en MA i International Studies från University of Pennsylvania, och en Ph.D i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.

Under seminariet får du även lyssna till Lars Alm, talare och rådgivare inom digital transformation på DigJourney. Han kommer att berätta om digitaliseringens möjligheter för dig som verkar i Vallentuna. Lars har arbetat mitt i navet av digital transformation genom sin roll som VD för Apegroup, Nordens största digitala mobila byrå samt som VD för digitala design och innovationsbolaget BAS ITG. Han har bland annat varit rådgivare för kunder som Synsam, IKEA, McDonalds, ICA och MTG.

Välkomna till ett seminarium med framtiden som utgångspunkt!

Sidan uppdaterad den 15 september 2017