Skicka meddelande

Avbryt

Hjälpmedel:

Näringslivsdagen mycket lyckad i år

Hundratals besökare och företagare vimlade i Tellushallen på Vallentuna Näringslivsdag torsdagen den 19 november 2015. I år fanns det mer än 70 utställare på plats som besöktes av så väl allmänheten som gymnasieungdomar och andra företagare.

– Näringslivsdagen är en dag som riktar sig till alla Vallentunabor. Det är ett jättebra tillfälle att knyta kontakter och öppna upp för affärer, få veta om företag man inte ens visste fanns i kommunen och skapa gemenskap inom det lokala näringslivet, säger Magnus Sjögren marknads- och näringslivschef i Vallentuna kommun.

– I år var mässan återigen full av utställare och kvaliteten på mässan hög. Flera montrar hade satsat rejält på att utformas personligt och kreativt. Det känns extra roligt. Kommunen fanns också på plats, bland annat på en särskild Bo & bygga sektion och med nyföretagarrådgivning. Vår satsning på "Upptäck Vallentuna", en gemensam marknadsföringsplats för turistbranschen i Vallentuna, fanns också där för att knyta kontakter på plats fortsätter Magnus Sjögren.

– På det hela taget var det här en mycket lyckad dag. Vi ser fram mot att arrangera en ny mässa tillsammans med det lokal näringslivet nästa år, då har vi säkert hittat på ytterligare nyheter för mässans format för att locka ännu fler avslutar Magnus Sjögren.

Sidan uppdaterad den 20 november 2015