Hjälpmedel:

 • Omsorg och hjälp till alla

  Omsorg och hjälp till alla Fotograf Vallentuna kommun

 • Som kontaktperson/kontaktfamilj gör du skillnad

  Som kontaktperson/kontaktfamilj gör du skillnad Fotograf Vallentuna kommun

 • Utevistelse - viktigt för äldre

  Utevistelse - viktigt för äldre Fotograf Vallentuna kommun

 • MIVA Ansök till MIVA

  MIVA Ansök till MIVA Fotograf Vallentuna Kommun

 • På Träffpunkten möts vi

  På Träffpunkten möts vi Fotograf Vallentuna kommun

 • Omsorg och hjälp av kommunens hemtjänst

  Omsorg och hjälp av kommunens hemtjänst Fotograf Vallentuna kommun

 • Livsglädje och fri från stress Fotograf Vallentuna kommun

Omsorg och hjälp

Det finns många situationer i livet då du behöver stöd och hjälp. Det kan gälla rådgivning, ekonomiskt stöd eller hemtjänst.

Här hittar du information om vad Vallentuna kommun erbjuder. Vår verksamhet bygger på en positiv syn på människor samt på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Service och omvårdnad utförs av kommunens egen personal eller av entreprenörer till kommunen.

Aktuellt

Uppdatering kring Träffpunktens renovering

2017-10-25

Renoveringen av Träffpunktens lokaler på Allévägen 10 har tyvärr dragit ut på tiden. Orsaken är att det krävs en mer omfattande renovering än vad som först var planerat. Vi kommer att meddela så fort vi har mer information om hur arbetet fortskrider.

Vi söker nya medarbetare

2017-02-03

Redo för en ny utmaningen i arbetslivet? Inom socialförvaltningen finns en rad lediga tjänster att söka. Just nu söker vi bland annat socialsekreterare, mottagningssekreterare och biståndshandläggare. Välkommen med din ansökan!

 • Information om projekt 25:an

  2017-11-10

  I juni 2017 fattades ett politiskt beslut om att projekt 25:an ska läggas ned vid årsskiftet 2017/2018. Beslutet fattades efter att en intern och extern uppföljning/utvärdering av öppenvårdsverksamheten genomförts.

 • Nationella anhörigveckan

  2017-10-03

  Just nu pågår den Nationella anhörigveckan. Den Nationella anhörigdagen äger rum den 6 oktober varje år. I Vallentuna firar vi anhörigveckan genom föreläsningen med Amelia Adamo och Anhörigföreningen i Vallentuna bjuder på gladjazz!

 • Stöd till barn och unga

  2017-09-20

  Nu startar våra stödgrupper som vänder sig till barn och unga med en nära anhörig som har eller har haft problem med alkohol, narkotika eller läkemedel. I gruppen får barnet träffa andra barn/tonåringar som har liknade erfarenheter för att prata.

 • HVB-hemmet på Ekebyvägen stängs

  2017-09-19

  Vallentuna kommun har beslutat att avsluta sitt samarbete med Vårljus AB avseende HVB-hemmet för ensamkommande ungdomar på Ekebyvägen i Vallentuna. Detta med anledning av att ett färre antal ensamkommande barn förväntas komma till kommunen under nästa år.

 • Folkets Hus blir tillfällig Träffpunkt

  2017-09-14

  Just nu är Träffpunkten på Allévägen 10 stängd på grund av ventilationsbyte och renovering. Istället erbjuder vi en tillfällig Träffpunkt. Vi kommer att hyra Folkets Hus.

 • Renovering av Träffpunkten

  2017-09-07

  Nu renoverar vi Träffpunkten på Allévägen 10. Lokalen kommer därför att vara stängd ett tag framöver. Orsaken är att det krävs en mer omfattande renovering än vad som först var planerat. Vi kommer att meddela så fort vi har mer information om hur arbetet

 • Nytt hälsoprojekt ska stärka Vallentunas seniorer

  2017-08-21

  I höst startar ett nytt samarbete mellan Sports Club Vallentuna och socialförvaltningen. Syftet är att stärka den fysiska och sociala hälsan hos äldre. Vill du vara med? Läs mer om hur du anmäler dig.

Fler artiklar