Hjälpmedel:

Träffpunkten exteriör

Träffpunkter i Vallentuna Kommun

En träffpunkt är en social mötesplats där du har möjlighet att träffa andra människor för en fika, en pratstund eller för att delta i olika aktiviteter.

I Vallentuna kommun finns två träffpunkter och en träfflokal. Träffpunkten Allévägen 10 ligger i Vallentuna centrum. Kårsta Träffen hittar du i Kårsta bibliotek. Träfflokalen hittar du på Fabriksvägen 1A, i samma hus som Fabriksvägen sysselsättning.

Bra att veta

Till träffpunkterna kan du komma förbi utan att anmäla i förväg. Du är välkommen när som helst under våra öppettider. Besöken kostar ingenting. För fika och annan förtäring betalar du självkostnadspris.

Frivilligcentral

Träffpunkterna drivs av socialförvaltningen i nära samverkan med socialt inriktade föreningar och frivilligorganisationer. De flesta av våra aktiviteter sker i samverkan med dessa föreningar. Träffpunkten Allévägen 10 fungerar som en frivilligcentral och koordinerar och synliggör föreningarnas aktiviteter för kommunens invånare. Aktiviteterna kan vara allt möjligt som allsång, frågesport, handarbete, besöka utställningar med mera.¨

Bli volontär i Vallentuna

Du som vill engagera dig i andra människor och har några extra timmar över i veckan är välkommen att bli volontär genom Träffpunkten. Aktiviteterna som sker drivs till stor del av volontärer och det behövs alltid personer med ett stort hjärta och ett varmt bemötande till våra verksamheter.

Sidan granskad den 12 juni 2018