Hjälpmedel:

Familjerådgivning

Att leva tillsammans är inte alltid enkelt. Bekymmer för barn, styvbarn, arbete och ekonomi kan skapa irritation i samlivet. Ibland känns det övermäktigt. Familjerådgivningen vänder sig till gifta, sammanboende, särboende eller separerade. Den kan bli till vägledning, till exempel när man befinner sig i en separationskris.

På familjerådgivningen är parrelationen och samspelet i fokus. Här får du hjälp att sätta ord på känslor och upplevelser, uttrycka dina önskemål om förändring och lyssna på din partner. Ni får möjlighet att under ordnade former uttrycka det som kanske aldrig blir sagt eller det som blir sagt, men på fel sätt. I familjerådgivning ingår inte familjeterapi eller individuell terapi.

Kontakt och tidsbokning

Kontakta oss för tidsbokning eller frågor, antingen via telefon eller mail. Se uppgifter till höger. Lämna meddelande på telefonsvararen med namn och nummer om vi ej svarar, så ringer vi tillbaka till er. Om ni väljer att mejla så lämna ett telefonnummer till oss då det är lättare att avtala tid per telefon.

Väntetiden är ca 2-3 veckor.

Kostnad

Besök hos oss kostar 120 kr per gång. Vi som arbetar här heter Erik Dahl och Elin Hall. Välkomna att höra av er. 

 

Sidan granskad den 26 oktober 2017