Hjälpmedel:

För dig inom besöksnäringen

Himmel

Är du, ditt företag eller din förening verksam inom upplevelse- och turistbranschen? Kommunen erbjuder flera olika möjligheter för dig att finnas med i våra kanaler för att synas.

Gemensam plats för broschyrer

I nya Kulturhuset, mitt i centrum av Vallentuna, finns en särskild plats för broschyrer och tryckt information riktad till besökare och turister under temanamnet "Uppleva och göra". Meningen är att såväl kommunens som privata aktörers broschyrer ska kunna finnas tillgängliga för alla besökare där. Lämna din broschyr eller informationsblad i bibliotekets informationsdisk så kommer de att ställas ut på platsen.

Evenemangskalender på webben

Har ni ett publikt evenemang på gång? Lägg in det helt utan kostnad i evenemangskalendern! Evenemangskalendern hittar du på kommunens webbplats vallentuna.se/evenemang. Där vill vi att hela Vallentunas utbud av spännande, roliga och intressanta evenemang ska finnas med! Det kan vara nöjeskvällar, kultur- eller idrottsevenemang med mera.

Mer information evenemangskalendern och regler för publicering.

Vi hjälper varandra att göra utbudet i Vallentuna känt

Vi vill att man ska kunna hitta din verksamhet från vår webbplats! Om du skickar en länk till din verksamhets webbsida lägger vi upp den på webben här under "Uppleva och göra", där man hittar en mängd sevärdheter och aktiviteter i kommunen.

Vill du ha kommunens broschyrer om olika besöksmål och evenemang tillgängligt för besökare hos dig? Till exempel Runriket, Pilgrim Vallentuna, den årliga besökskartan, Kulturkalendern, magasinet Välkommen till Vallentuna med mera. Hör av dig, vi kan i så fall även tillhandahålla broschyrställ.

Var med på Facebook

Gå med i Vallentuna kommuns företagargrupp på Facebook! Nu har vi över 180 medlemmar och fler på gång. Det är en sluten grupp avsedd för företagare i Vallentuna kommun, där det kommer att finnas information, erbjudanden och möjlighet till diskussioner kring det lokala näringslivet.

Gå med i Vallentuna kommuns Facebookgrupp för företagare

 

Sidan uppdaterad den 1 augusti 2014